Cauta

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Familia traditionala romaneasca...

Familia traditionala romaneasca este formata din barbat scuze, bizon si femeie adica scorpie. Rezultatul acestei familii adica fiul lor va face parte din cunoscuta specie a cocalarilor.
Bizonul este acea specie de barbat care dimineata in drum spre munca da mai intai pe la carciuma din coltul strazii si bea o bere doua pentru a-i merge bine toata ziua, apoi isi continua drumul spre locul de unde vine venitul familiei traditionale.
Scorpia vazandu-se singura acasa suna pe vecina de la 2 si o cheama sa stea la un pahar de ceva ce a capatat si dansa...In tot acest timp copilul pleaca la scoala de unde chiuleste pentru a se duce la bere cu ceilalti din specia sa.
Seara cand bizonul se intoarce acasa de la munca trece din nou pe la aceeasi carciuma din acelasi colt pentru a se relaxa dupa extenuanta zi de munca.
Odata ajuns acasa bizonul isi cheama colegii de turma se uita la meci, beau bere, ragaie si mananca seminte.
Scorpia vazandu-se singura o cheama pe aciasi vecina de la 2 si povestesc la un pahar de visinata ce a facut vecina de la 4.
Ziua familiei tratitionale se termina in pace cu cei doi ametiti de aburii bahici, adormind si visand la cat de bine ar fi fost daca nu s-ar fi cunoscut unul pe celalt...


                                                          AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu